Hydrangeakwekerij.nl is dé informatiebron voor telers van hortensia als snijbloem. Als houder van de Nederlandse Plantencollectie Hydrangea en als grootschalig producent van uitgangsmateriaal voor de snijteelt, beschikken wij over een unieke combinatie van kennis.

De Hydrangea voor de Snijteelt

 

Objectieve teeltinformatie en eersteklas uitgangsmateriaal zijn van groot belang om met deze teelt succesvol te kunnen zijn. Wij bieden onze kennis aan omdat wij geloven in openheid en omdat wij denken dat er in het omvangrijke hydrangeasortiment nog zeer veel goede mogelijkheden liggen voor telers. En als jarenlang grootschalige producent kunnen wij de beste planten aanbieden.

U vindt op deze site teeltinformatie over onder meer gewasbescherming, blauwkleuring en knoprust, maar het belangrijkste is natuurlijk het voor de snijteelt geschikte sortiment. Bovendien geven we heldere informatie over de naamgeving van de hortensia, iets wat door het gebruik van rasnamen, merknamen en handelsaanduidingen nu vaak niet erg duidelijk is.